workshops

Ben je opzoek naar meer verdieping, ontspanning of inzicht? Volg dan één van onze workshops! Het zijn  leuke en afwisselende samenkomsten waarbij theorie wordt afgewisseld met oefeningen. Het zijn kleine groepjes waar voldoende ruimte is voor eigen inbreng en dialoog. Alle workshops worden momenteel online gegeven via Zoom.

Masterclass 'intimiteit'

We hebben allemaal dagelijks te maken met intimiteit. Bijvoorbeeld in onze relatie met onze partner, kinderen, ouders, vrienden en in de relatie met jezelf. Maar wat houdt intimiteit precies in? Waarom is intimiteit belangrijk en wat gebeurt er als er maar weinig intimiteit is in je dagelijks leven. Een goed begrip van wat intimiteit is, helpt je om meer en gezondere relaties op te bouwen en beter in je vel te komen.  In eerste plaats zegt intimiteit iets over de verbondenheid met de omgeving. Tijdens deze masterclass bespreken we welke vormen van intimiteit er zijn, welke belemmeringen er zijn en hoe je die kunt doorbreken. Ook wordt er aandacht besteed aan wat intimiteit voor jou is en betekent. Hier met elkaar over praten zorgt vaak voor een mooie verbinding en verdieping van het concept intimiteit. Tot slot kom ik met tips en oefeningen om intimiteit te vergroten waardoor de relatie met jezelf en met anderen zal verbeteren. 

Het aantal deelnemers is maximaal 8 dus meld je snel aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina! De masterclass wordt online live gegeven via Zoom. 

workshop stress-reductie technieken

Tijdens deze workshop leer je wat stress is en wat het doet met je brein en lichaam. Langdurige stress zorgt voor allerlei lichamelijke en psychische klachten. Toch kan stress snel verminderd worden als je eenmaal begrijpt hoe stress werkt en welke technieken je kunt gebruiken. Het is hierbij belangrijk dat je je eigen stress-signalen leert aanvoelen en dat je weet welke technieken bij jou passen om je stressniveaus omlaag te krijgen.

Ik werk graag met kleine groepjes van maximaal 8 deelnemers waardoor het snel vol zit. Meld je dus snel aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. In mijn workshops probeer ik theorie met onderlinge oefeningen af te wisselen. Deze workshop wordt online live gegeven via zoom, dus lekker veilig vanuit huis. Ik hoop je snel te zien!

Aanmeldformulier workshops